Harun Erdem

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Ömer Efe

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Semih Esad

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

"3 Silahşörler" = Harun Erdem & Ömer Efe & Semih Esad

Bıçkın Delikanlıların hikayesi 5 Nisan 2005 yılında başladı. Bir anda 2 kişilik çekirdek aileden 4 kişilik kalabalık aileye dönüştük. Ömer Efe veHarun Erdem aramıza katıldı. Baktık biz güzel bakıyoruz bu çocuklara bir delikanlı daha olsun dedeik ve 8 Mart 2007'de Semih Esad katıldı aramıza ve inşallah kadro tamamlandı :-))



Ve Bıçkın Delikanlıların hikayesi başladı...



30 Mayıs 2010 Pazar

Arkadaşlarına erik toplarken...

Sabahın ilk ışıklarıyla üç silahşörler kovalarını kuşanıp erik toplamaya koyuldular.Bu erikler yumurcaklar sınıfına gideceği için en güzellerini seçmeye çalıştılar. Mustafa dedeleri onlar için uzun merdivenleri getirip ağaçlara dayadı ve bizimkiler en cesur halleriyle dalların arasına daldılar. Erikler yeşil yapraklarda yeşil olunca erikleri görmekte biraz zorlandılar ama bu işide başaracaklarına eminim.

Harun bu eriği görünce "anne bak Esad'la Harun " diyerek ismini koydu. Esad ise her zamanki gibi merdivene tırmanamadığından, onu kimin tutacağından, hiç erik toplayamadığından şikayet ederek ortalarda dolanmaya başladı. Tabiki bu konuda hemen anneden yardım alındı. Bu nedenle onun resmini çekemedim ama olsun en azından topladığı erikleri görüntüledim.
Küçük afacanlar zorlu uğraşının sonunda erikleri topladılar. Ama okula götürmeden hepsini yiyip bitirecekler gibi görünüyor. Annaneyle dede kahvaltıya geleceklerdi saat 12 oldu biraz daha gecikirlerse hepimiz karnımızı erikle doyuracağız.Yarın okulda arkadaşlarına Mustafa dedemizin yetiştirdiği eriklerle ziyafet çekecekler. Şimdiden herkese afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder