Harun Erdem

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Ömer Efe

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Semih Esad

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

"3 Silahşörler" = Harun Erdem & Ömer Efe & Semih Esad

Bıçkın Delikanlıların hikayesi 5 Nisan 2005 yılında başladı. Bir anda 2 kişilik çekirdek aileden 4 kişilik kalabalık aileye dönüştük. Ömer Efe veHarun Erdem aramıza katıldı. Baktık biz güzel bakıyoruz bu çocuklara bir delikanlı daha olsun dedeik ve 8 Mart 2007'de Semih Esad katıldı aramıza ve inşallah kadro tamamlandı :-))



Ve Bıçkın Delikanlıların hikayesi başladı...



6 Haziran 2010 Pazar

bizimkilerin güzel misafiri NAZ

Bugün yan komşumuz Çağla'nın güzel kızı Naz bize misafir olarak geldi.Harun sanki adı Nazmış gibi elinden geleni ardına koymayıp Naz'a naz yaptı durdu. Ama Naz Harunun bütün kaprislerine katlanarak büyük bir sabır gösterdi. Arabayı kapmaca oynadılar,resim yaptılar,evcilik oynadılar birlikte yemek yedik.Hep beraber oturdular çikolatalarını da yiyip günü noktaladılar.Yağmurlu bir pazar gününüde böyle geçirdik.
Çağla eve gelmesi konusunda Nazı en sonunda ikna etmek için telefonda yakaladı.5 dakika daha deyip annesinden biraz daha izin kopardık ve bende kızını bizim oğlanlara kaptırmış olan Çağlayı balkonda yakalayıp resmini çektim. Biraz kederli ve düşünceli :-))))))eeeeeee zordur almak bizden kızı.....
Bu arada Esad nerede diyeceksiniz ben daha önce resim çekmeyi unuttuğum için Esadım yorgunluktan uyuyup kaldı malesef ama en kısa zamanda Nazla onun resminide çekip koyucam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder