Harun Erdem

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Ömer Efe

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Semih Esad

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

"3 Silahşörler" = Harun Erdem & Ömer Efe & Semih Esad

Bıçkın Delikanlıların hikayesi 5 Nisan 2005 yılında başladı. Bir anda 2 kişilik çekirdek aileden 4 kişilik kalabalık aileye dönüştük. Ömer Efe veHarun Erdem aramıza katıldı. Baktık biz güzel bakıyoruz bu çocuklara bir delikanlı daha olsun dedeik ve 8 Mart 2007'de Semih Esad katıldı aramıza ve inşallah kadro tamamlandı :-))



Ve Bıçkın Delikanlıların hikayesi başladı...



7 Haziran 2010 Pazartesi

Mavi Marmara ve I.H.H

Bu sayfayı daha önce hazırlamam gerekirdi ancak fırsatım olmadı malüm 3 silahşörlerin annesiyim.29 Nisanda postayla I.H.H. dergimiz ve Gazzeli yetimlere yardım götürecek Mavi Marmara gemisinin maketi gelmişti.Eve gidip maketi yaptık ve Esad çok mutlu oldu hemen resmini çektik. Derken göndereceğimiz hediyeleri seçmeye geldi sıra ve vazgeçilmez arkadaşım Şükriyeden yardım aldım. Mayısın 5 inde 12 yaşındaki yetimimiz için tişört, kapri, iç çamaşır, çorap,sandalet,şapka aldık. Şükriyede onun için bir saat beğendi ve O da katkıda bulundu. Ayrıca saati aldığımız Silivri-Kipa daki Hayal Dünyasının sahibi bize gönderilmek üzere bir top emanet etti. Bende bunları bir ayakkabı kutusuna sığdırıp küçük Haticeyide alarak (Esadıda Şükriyeyle bırakarak) kargoyla I.H.H. nın merkezi Fatih'e gönderdim ve gemimizin yola çıkacağı günü beklemeye başladık. Ancak tarihler 30 Mayısı gösterdiğinde gece çok üzücü şeyler oldu ve kahrolası israil
gene yaptı yapacağını merhametsizliğini ve yardıma dahi tahammüllerinin olmadığını gösterdi tüm dünyaya. Gazzelileri yine boynu bükük bıraktı ve tabiki yardım için oraya giden gönüllüleride...O gece 9 şehid verildi ertesi gün tüm haberlerde baskını seyrettik ve hepimizin laneti tekrar kanlı israilin üzerinde toplandı. Rabbim kimseyi kendi vatanında zalimlerin eline bırakıp zulüm çektirmesin ve hainlere fırsat vermesin inşallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder